PROGRAM

16.30 – 17.00: welcome drink

17.00: verseny kezdete

18.30: kávészünet, zsűri döntéshozatala

19.15: eredményhirdetés, díjátadás

20.00: gálavacsora (tagoknak és versenyzőknek külön meghívóval)

 

GÁLAVACSORA MENÜ

Hideg előételek
Csabai karaj, joghurtos burgonya salátával,
Almás tonhal koktél,
Chef saláta, pikáns pulykával,

Kerti  salátabár
Francia, olasz, ezer sziget és vinegrette dresszingek,
fűszeres kruton, reszelt sajt,
olajos magvak.

Házi húsleves eperlevéllel
Zöldség krémleves rántott borsóval

Kalotaszegi  palacsinta,
Csőbensült zöldségek,
Gnocchi sajtmártásban, cukkínivel,
Vörösboros gombás szarvas ragu burgonyakrokettel
Csongrádi szűzsült lecsós raguval,
Kijevi jércemell kukoricás rizzsel,
Rántott pontyderék
Rostonsült halfilé Molnárnő módra
Illatos fűszerekkel párolt zöldségek
Fűszeres sült burgonya

Stracsatella pohárkrém,
Gyümölcsös ostyakosár,
Bohém meggy alagút
Reform torta, vanília sodóval,
Friss gyümölcsök

 

facebook
  Letöltések
  jelentkezési lap
  versenyszabályzat
   
   
   
   
   

 

 
Támogatók: