16.30 – 17.00: welcome drink
17.00: verseny kezdete
18.30: kávészünet, zsűri döntéshozatala
19.15: eredményhirdetés, díjátadás
20.00: gálavacsora (tagoknak és versenyzőknek külön meghívóval)
GÁLAVACSORA MENÜ
Hideg előételek
Csabai karaj, joghurtos burgonya salátával,
Almás tonhal koktél,
Chef saláta, pikáns pulykával,
Kerti salátabár
Francia, olasz, ezer sziget és vinegrette dresszingek,
fűszeres kruton, reszelt sajt,
olajos magvak.
Házi húsleves eperlevéllel
Zöldség krémleves rántott borsóval
Kalotaszegi palacsinta,
Csőbensült zöldségek,
Gnocchi sajtmártásban, cukkínivel,
Vörösboros gombás szarvas ragu burgonyakrokettel
Csongrádi szűzsült lecsós raguval,
Kijevi jércemell kukoricás rizzsel,
Rántott pontyderék
Rostonsült halfilé Molnárnő módra
Illatos fűszerekkel párolt zöldségek
Fűszeres sült burgonya
Stracsatella pohárkrém,
Gyümölcsös ostyakosár,
Bohém meggy alagút
Reform torta, vanília sodóval,
Friss gyümölcsök |